sunnuntai 9. elokuuta 2015

Tampereen Pirkanmaan talousalueella huoneistojen kuolinpesien kellarien varastojen ymv:ien tilojen tyhjennykset siivous ja kuljetus loppusijoituspaikkaansa esim Tarastejärvelle Koukkujärvelle vain käteisellä sopimuksen mukaa


Tampereen Pirkanmaan talousalueella huoneistojen kuolinpesien kellarien varastojen ymv:ien tilojen tyhjennykset siivous ja kuljetus loppusijoituspaikkaansa esim Tarastejärvelle Koukkujärvelle vain käteisellä sopimuksen mukaan

Toimeksiantonne sähköpostilla tarvittavin tiedoin:
talonmiespalvelu@gmail.com 
puhelin: 044-3380291 (mikäli nettinne tökkii)

Maksu ko pisteessä välittömästi sopimuksen mukaan huomioiden onko tyhjennyspalvelu lähinna yhdyskuntajätettä vai voidaanko osa tavarasta huomioida kuljetusmaksusta pois.

Teemme toimeksiannostanne kuolinpesien, varastojen, sekä muiden tilojen tyhjennyksiä järjestelyjä ja siivouksia!

Jos kyseessä on kuolinpesä, niin ota talteen  selkeä arvotaide ym. arvokalusteet, isoisän olkihattu, isoäidin keinutuoli ym. kaikki itsellesi arvokas mm perheesi valokuva-albumit.

Tarjoamme toki mahdollisesta arvotavarasta käteismaksun tai huomioimme sen pois kuljetusmaksusta.



-----------------------
Jos jäljelle jäävä tavara on sinulle ongelma, niin me tyhjennyspalvelussa hoidamme loput sinne mihin ne kuuluvat, ota yhteyttä! Sähköpostia mieluiten tai soita jos nettisi tökii: Kerro aluksi kolme tärkeätä asiaa: Mitä tarvitset, missä tarvitset ja milloin tarvitset? ... niin katsotaan voimmeko auttaa.



HUONEISTON, KUOLINPESÄN, tai VARASTON TYHJENNYKSEN KUSTANNUKSET

On kysymyksessä varaston tyhjennys, kuolinpesämuutto, siivous tai muu tavaran järjestely, niin on järkevää pyrkiä säästämään kustannuksissa.

Kun haluat säästää esim. kuolinpesän / varastosi tyhjennyksen kustannuksissa, niin voit etukäteen lajitella ja pakata poistettava irtotavara jätetyypeittäin. Näin itse tyhjennysprojektin kuormaukseen sekä purkuun kuluu vähemmän aikaa ja saat pienemmän laskun.

Erilaiset liuottimet, maalit ja vastaavat nestemäiset aineet ovat ns. vaarallisia jätteitä, kun toimitat ne omatoimisesti keräyspisteeseen, voit säästää tässäkin.

Vanhusten tai muuten vajaakuntoisten asunnoissa on usein melkoinen määrä erilaisia lääkkeitä. Nämä eivät kuulu sekajätteisiin! Jos voit, niin palauta lääkkeet apteekkiin, jossa ne kierrätetään asianmukaisesti.

Myöskään vanhan ajan talkooväen käyttö ei ole kiellettyä, jos haluat voit sillä nopeuttaa työtä, silloin laskukin on pienempi.

Jokainen tyhjennystoimeksianto on aina olosuhteiltaan sekä ta

varamäärältään yksilöllinen, joten toimeksiannon hintakin muodostuu aina kohteen mukaan.

Useimmat tekemämme erikokoisten ja ns. normaalisti asuttujen yksiö-kaksio-huoneistojen tyhjennykset ovat olleet 300-1500 euron hintahaarukassa.

Luku sinänsä ovat sellaiset asunnot ja niiden varastotilat, joihin on jostain syystä kerääntynyt tavaraa tavallista enemmän. Näiden tyhjentäminen ottaa hieman enemmän aikaa, ja maksaa myös enemmän.

Palveluksessanne luottettavia raittiita savuttomia reippaita vanhan ajan "joka paikan höyliä" vain suomalaisia apumiehiä ilman mokutuslisää ja koraaninlauseita suoraan tilauksen mukaan kuljetuspalveluapunanne tarvittavissa kohteissa

Tamperelainen savuton raitis tyhjennyspalvelu on edullinen tapa hoitaa kertaluonteiset ylimääräisen tavaran poistot, asuntojen, kuolinpesien ym. tyhjennykset ja tavaran poiskuljetukset.

----------------------
Tässä syyt huoleesi miksi monasti kuolinpesästä tai varaston sisällöstä ei ole muuta kuin kuljetuskuluja tiedossa:
1. Tavara kuluu ja rikkoontuu.
2. Korjaus maksaa, jos sitä on edes saatavilla.
3. Mallit ja muodit vanhenevat, mutteivät tarpeeksi nopeasti.
4. Uutta saa halvemmalla kuin vanhaa.
5. Kaikelle vanhalle ei ole jälkimarkkinoita.
6. Ostaja haluaa vain täydellisiä kokoelmia tai sarjoja.
7. Tavaran säilytys maksaa.
8. Tunnearvosta ei makseta markkinoilla.
----------------------------


Suomelta ryöstettyjen miehitettyjen alueiden kuolinpesä on vielä putsaamatta ja alueemme palauttamatta miehittäjä-Ryssältä:




-----------------------------------

http://ostan-kuolinpesat.blogspot.fi/

--------------------------------------------------------


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti