torstai 14. joulukuuta 2017

Huoneiston, kuolinpesän kellarin, varaston ymv:ien tilojen tyhjennykset, siivous ja roskienkuljetus jätemaksuineen maksullista toimintaa

Huoneiston, kuolinpesän kellarin, varaston ymv:ien tilojen tyhjennykset, siivous ja roskienkuljetus jätemaksuineen maksullista toimintaa

Yleensä on niin että kun lähiomaiset ovat vieneet arvokkaimmat niin ei ole jäljellä kuin kaatopaikkatavaraa, mistä seurauksena kantamista, kuljetusta ja kaatopaikkamaksua. = Ei ole mitään erikseen ostamista.

Siksi paras tapa olisi sopia että ko kaatopaikkamaksut erikseen asiakkaan lukuun esim kuvat joka kuormasta niin näkee mistä lukuunsa tulevat kaatopaikkamaksut koostuvat.

Tiedustelut / tilaukset: 
Talonmiespalvelu@gmail.com

Puhelimessa 044-3380291 höpinöintiin menee monasti pirusti aikaa, joten selkeämpää sopia tapaaminen suoraan kohteeseen arviointia varten. "Sikaa säkissä" on huono hinnoitella, siksi kohteeseen tapaaminen.

Teemme toimeksiannosta kuolinpesien, varastojen, sekä muiden tilojen tyhjennyksiä järjestelyjä ja siivouksia!

Jos kyseessä on kuolinpesä, niin ota talteen tietämäsi. arvotaide, arvokalusteet sekä keinutuolit ym. kaikki itsellesi arvokas. Monasti on niin että jo silmällä näkee että hyvä jos on kehyksien hinta eli roskiin vaikka olisi sinällään kaunista, mutta liikkeellä paljon kopio- ja väärennystaidetta, mitkä vain silmäniloksi edesmenneiden vaan ei ole taiteelle jälkimarkkinoita. Hyllyissä olevat kirjat kun ovat kirjasarjoja esim "Tiedon portaat", "Mitä missä milloin"-sarjoja ovat puhdasta jätemaksutavaraa. Samoin vanhat lamput liian usein toimimattomia, joiden korjaus maksaa enempi kuin siitä saatava hinta.

Aina tavarat eivät mahdu hisseihin ja aikaa menee. Oheinenkin toimimaton iso kello millimetrityönä hissiin ja olisi ollut hankala kannettava portaissa.


Jos jäljelle jäävä tavara on sinulle ongelma, niin me tyhjennyspalvelussa hoidamme tuntihinnoitteluna 50 € / työläinen + siirtymäkulut + asiakkaan lukuun kaatopaikkamaksut, loput sinne mihin ne kuuluvat, ota yhteyttä!

Kierrätyskeskuksiin ei kannata juuri viedä, liki ajanhaaskuuta, heillä varastot täynnä ja samoin heidän kauttaa isotkin ehjät lasivitriinit, kaapit suoraan kaatopaikoille ja heidänkin kauttaan samoin tulee kanto-, kuljetus- ja kaatopaikkamaksut.

Laita sähköpostia ja kerro aluksi kolme tärkeätä asiaa: Mitä tarvitset, missä tarvitset ja milloin tarvitset, niin katsotaan voimmeko auttaa?

HUONEISTON, KUOLINPESÄN, tai VARASTON TYHJENNYKSEN KUSTANNUKSET

Monasti erittäin pölyistä hommaa erilaisten vaatetavaroiden pussittaminen, loppusiivouksessa saattaa olla syytä toisinaan laittaa kostea rätti hengityselimien suojaksi:

Vanhat vaatteet saattavat olla nostalgisia, vaan usein määränpäänsä on kaatopaikka.


Onpa kysymyksessä varaston tyhjennys, kuolinpesämuutto, siivous tai muu tavaran järjestely, niin on järkevää pyrkiä säästämään kustannuksissa.
Kun haluat säästää esim. tyhjennyksen kustannuksissa, niin voit etukäteen lajitella ja pakata poistettava irtotavara jätetyypeittäin. Näin itse tyhjennysprojektin kuormaukseen sekä purkuun kuluu vähemmän aikaa ja saat pienemmän laskun.
Erilaiset liuottimet, maalit ja vastaavat nestemäiset aineet ovat ns. vaarallisia jätteitä, kun toimitat ne omatoimisesti keräyspisteeseen, voit säästää tässäkin.
Vanhusten tai muuten vajaakuntoisten asunnoissa on usein melkoinen määrä erilaisia lääkkeitä. Nämä eivät kuulu sekajätteisiin! Jos voit, niin palauta lääkkeet apteekkiin, jossa ne kierrätetään asianmukaisesti.

Myöskään lisätalkooväen käyttö ei ole kiellettyä, jos haluat voit sillä nopeuttaa työtä, silloin laskukin on pienempi.

Jokainen tyhjennystoimeksianto on aina olosuhteiltaan sekä tavaramäärältään yksilöllinen, joten toimeksiannon hintakin muodostuu aina kohteen mukaan.

Useimmat tekemämme erikokoisten ja ns. normaalisti asuttujen yksiö-kaksio-, kolmio, tai isoimpien huoneistojen tyhjennykset ovat olleet 300-300 euron hintahaarukassa.

Luku sinänsä ovat sellaiset asunnot ja niiden varastotilat, joihin on jostain syystä kerääntynyt tavaraa tavallista enemmän. Näiden tyhjentäminen ottaa hieman enemmän aikaa, ja maksaa myös enemmän.

LUOTETTAVAA, RAITISTA, SAVUTONTA JA REIPASTA SUOMALAISTA TYHJENNYS- JA KULJETUSPALVELUA!

Hissit kun toimivat niin tyhjennyspalvelu on edullinen tapa hoitaa kertaluonteiset ylimääräisen tavaran poistot, asuntojen, kuolinpesien ym. tyhjennykset ja tavaran poiskuljetukset. Jos vain portaat ja kerrostalo, niin aikaa menee enempi.

Joskus kuolinpesissä ja varastojen tyhjennyksissä on kivoja ylläreitä esim joulupukeille, historioitsijoille, sekä kulttuurin tallentajille erilaisina historiallisina reliikkeinä kuten oheinen alla oleva viime sotien ja armeijan käytössä ollut säkki. Tälläisille on aina enemmän kuin muutaman euron markkinat ja toki tälläiset löydökset kuolinpesistä tuovat sitä työn iloa hommiin, jotta jaksaa painaa jatkossakin.


Tälläisille on aina enemmän kuin muutaman euron markkinat ja toki tälläiset löydökset kuolinpesistä tuovat sitä työn iloa hommiin, jotta jaksaa painaa jatkossakin.


--------------------------------------------------------------------------------
Nykyään on niin että kuolinpesissä ei ole juuri ostettavaa, vaan asiakkaan pitää maksaa suoraan tyhjäyksestä kanto-, kuljetus- ja kaatopaikkamaksut
https://ostan-kuolinpesat.blogspot.fi
-----------------------------------------------------




1 kommentti:

  1. Meillä olisi etsinnässä joku, joka tekisi kuolinpesien tyhjennyksen. Täytyykin katsella ammattilaista meidän suunnalta. Meistä ei siihen työhön ole, tavaraa on paljon ja muutenkin niin paljon järjestettävää. https://www.pt-paperipalvelu.fi/kuolinpesien-tyhjennykset

    VastaaPoista