perjantai 4. maaliskuuta 2022

Hoidan kuolinpesät käteisellä kohteessa edeten eli hoidan "roskat roskiin" Nokian Koukkujärven tai Tampereen Tarastejärven hyötyjätekeskukseen Tampere Pirkanmaa talousalueella


Kuin Lampaansyöjät elokuvasta hurtilla huumorilla hoidamme ammattitaitoisesti asuntojen tyhjäykset ja tarvittaessa kaatopaikalle kuljetukset

Hoidan kuolinpesät käteisellä kohteessa edeten eli hoidan "roskat roskiin" Nokian Koukkujärven tai Tampereen Tarastejärven hyötyjätekeskukseen Tampere Pirkanmaa talousalueella. Toki jos jokin kohde lähempänä jtkn muuta vastaavaa kaatopaikkaa, niin sitten sinne.


Toimeksiantonne sähköpostilla tarvittavin tiedoin oheiseen: talonmiespalvelu@gmail.com puhelin: 044-3380291 (whatsup mikäli nettinne tökkii)
"Ostan kuolinpesät" on vanhentunut termi. Yleensä kuolinpesissä enempi työtä ja jätemaksuja, kuin oletettuja tuottoja. Tampereen Pirkanmaan talousalueella huoneistojen kuolinpesien kellarien varastojen ymv:ien tilojen tyhjennykset siivous ja kuljetus loppusijoituspaikkaansa esim Tarastejärvelle Koukkujärvelle vain käteisellä sopimuksen mukaan.
 

Toimeksiantonne sähköpostilla tarvittavin tiedoin oheiseen: talonmiespalvelu@gmail.com 

Puhelin: 044-3380291 (whatsup mikäli nettinne tökkii)

Kuitti tilaussähköpostiinne kuolinpesille ymv vuokranantajille, jotka tyhjäävät vuokra-asuntojaan tuhoisten vuokralaisten jäljiltä.


-----------------------------
Hoidamme erilaisia muuttopalveluita kun hinta on heti käteistä myös Tampereen talousalueen ulkopuolella:



-------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti